IT / TEKNINEN OSAAJA, TÖITÄ TARJOLLA

Onko sinulla IT- ja/tai teknistä taustaa?
Taustaakin tärkeämpää että olisi mielenkiintoa oppia/kehittää uutta ja työskennellä joustavassa ja kasvavassa hyväntuulen kotimaisessa laatu-firmassa.

Etsimme ensisijaisesti työntekijää, ei töissä-olijaa.
Vaan työllä ei tapeta eikä vaadita ennätyksiä, työmaailmassa kun ei ole mm-kisoja eikä olympialaisia.
Mutta tärkeää olisi että työ olisi kiinnostavaa ja palkitsevaa, muutoinkin kuin rahallisesti mikä tietysti täytyy olla pohjana ja myös isona osana, muutenhan kyseessä olisi harrastus.

Pystymme tarjoamaan asianmukaista korvausta menetetystä vapaa-ajasta, joustavaa työaikaa, sopivasti haasteita, lupsakat työkaverit / työilmapiirin ja varmasti kilpailukykyiset edut.

Koulutus-vaatimus ei ole oleellinen vaan se mitä osaat ja mikä sinun mielenkiinto on kehittyä nyt ja tulevaisuudessa.

Työnkuva olisi olla mukana avainhenkilöiden tukena IT-kehityshankkeissa, teknisten laitteiden kehityshankkeissa, ja osin kenttätyössä varsinaisen työn rajapinnassa joka antaa parhaat työkalut kehittämiseen.

Pääosa projekteista liittyy teollisuuteen joten jos olet allerginen tehtaille (eli enemmän toimisto-ihminen) niin tämä ei ole sinulle.

Jos taas saat fiilistä siitä että joskus pääsee näkemään isompia laitoksia ja jos jopa tykkäät korjata/rakennella laitteita tai käyttää rälläkkää niin paikka on teidän!

Paikkakuntana ensisijaiset vaihtoehdot Kemi, Oulu tai Vantaa missä meillä suurimmat konttorit. Mutta tämä ei ole välttämätön vaade joten jos tuntuu että tämä olisi sinun paikka niin voi sijainti olla lähes missä vaan.

Jos kiinnostuit niin laita avointa hakemusta ja CV:tä osoitteeseen:
info@ndt-inspection.fi
ja lähdetään yhdessä rakentamaan sinulle hyvän mielen työpaikkaa missä voi hymyillä töihin tullessa ja lähtiessä!