VOIMALAITOS-SEMINAARI JA YRITYKSEN 20V-JUHLA

Järjestimme vuosittaisen voimalaitos-aiheisen seminaarin Helsingissä upeassa Biitsi- paikassa Salmisaaressa.

Rennoissa tunnelmissa osallistujia oli paikan päällä noin 30hlö ja teamsin välityksellä päivän mittaan vaihtelevasti 35-50hlö.

Ohjelmassa oli erityyppisiä alan aiheita. Masino Oy/Kalle Kinnari kertoi turbiinien revisioiden suunnittelusta ja huollosta. Finkova Oy/Heikki Leed kertoi voimalaitoksen kattilavaroventtiileistä. Finspection Oy/Henrik Asplund avasi kattiloiden ASME-EN maailmojen vaatimuksia ja eroja. Ropetech&NDT I&C/ Antti Liikala ja Axel Muller kertoivat korkeanpaikan työskentelystä johon voi hyödyntää köysitekniikkaa tai dronea, tarpeesta riippuen. Finreves Oy/Joni Karnaattu kertoi vuosihuoltojen läpiviennistä yleisesti miten sitä voisi parantaa. Ja päivän päätteeksi NDT I&C/ Jarno Penttilä kertoi mitä pitää ottaa huomioon revisioissa NDT-tarkastusten laadukkaan läpiviemisen varmistamiseksi.

Päivän anti oli jälleen hyvä ja hyvää keskustelua ja tiedonvaihtoa saatiin aikaan.

Samassa yhteydessä pidettiin yrityksen 20v- juhlat. Tämä oli myös miellyttävä ja onnistunut tilaisuus. Biitsi-paikalta tuli ohjattu biitsi-lentopalloturnaus jonka jälkeen saunomista. Iltaohjelmassa oli stand-up esitys ja bändi nousi lauteille kello 21.

Erittäin hyvä ja onnistunut tilaisuus, kiitos siitä henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille jotka olivat paikalla ja ovat mahdollistaneet 20v onnistuneen taipaleen. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin vuosiin!