OSTA TYÖTÄ SUOMESTA

Tänään on virallinen ”OSTA TYÖTÄ SUOMEEN PÄIVÄ” ja tähän kannatan kaikkia osallistumaan, varmasti löytyy joku tuote jota tänäänkin tarvit niin kokeile kotimaista!
Korona ja sota-uhka on nostanut omavaraisuuden ja kotimaisuuden tärkeyttä, vaikka markkinahinnat yhä ajavat tilaamaan romua Kiinasta yms. Yritetään pitää kotimaiset yritykset pystyssä ja hankitaan sieltä aina kun mahdollista.

Ylpeänä totean että olemme NDT Inspection&Consulting Oy:n puolesta 100% kotimainen firma ja ilman mitään väärää kuvaa totean että myös kaikki työntekijät on Suomalaisia.
Pieni firma toki olemme mutta kuitenkin tuntuu hyvältä että voi työllistää reilu 30 kotimaista henkilöä ja pyrkiä rakentamaan heille hyvä, turvallinen ja joustava työpaikka josta verotulot jää sekä firmalta että työntekijöiltä Suomeen.

Pienenä firmana olemme NDT- ja tarkastusalalla olemme Suomen markkinoilla kahden ulkomaisen jättiläisen varjossa kuitenkin kolmanneksi suurin toimija. Kilpailu on kovaa mutta joustava sekä ihmisläheinen toiminta ja kustannustehokas palvelu on pitänyt meidät hyvin kilpailussa mukana, kiitos siitä kuuluu henkilökunnalle ja hyville asiakkaille jotka arvostavat tehokasta kotimaista palvelua.

Jos tulee tarvetta NDT-tarkastus tai muille laatupalveluille niin otahan yhteyttä!
Palveluna:
* Kaikki NDT-menetelmät (VT,MT,PT,RT, Digi RT, UT, PAUT, ET)
* Drone tarkastukset
* Tarkastukset köysiltä korkeille paikoille (Rope access)
* Säiliötarkastukset ja säiliön pohjan skannaukset (Slofec)
* Jäljennetarkastukset (Replica)
* PMI materiaalianalyysit (XRF- materiaalianalysaattorilla)
* Säiliö, putkisto, kattilat -> kuntokartoitukset
* Tarkastuskohteiden puhdistukset (hionta, laser, höyrypesu)
* Laatu- ja asennusvalvonta
* Tarkastus ja dokumentointijärjestelmät

Olemme kotimaisena firmana palveluammatissa joten kysy rohkeasti lisää ja pyrimme löytämään hyvän ratkaisun meiltä tai yhteistyöverkostosta johon kuuluu paljon muita yksityisiä kotimaisia toimijoita.

Kiitos jo etukäteen luottamuksesta! 😊