Korishuumaa ja vuosihuoltoja

Kesän kiireisen työkausi takana ja kesälomatkin lusittu. Monilla syksy vielä hienoa ulkoiluaikaa patikoinnin ja metsästyksen parissa.

Meidän firmalla syksyn viikot useimmiten hektistä aikaa kun olemme mukana useissa isoissa vuosihuolto-seisakeissa.

Urheilun, kulttuurin ja muun virkistystoiminnan kannattajana olemme myös seuranneet aktiivisesti Suomen koripallomaajoukkueen eli susijengin hienoja otteita.

Tästä aasinsilta työelämään. Koripallo kuten muutkin joukkuelajit on paljon verrattavissa projektityöhön. Ja jos vielä mennään syvemmälle niin tällaiset lyhyet turnaukset ovat verrattavissa seisakki ja vuosihuoltotöihin.


Tarvitaan hyvää suunnittelua, tiimihenkeä, hyviä yksilöitä, laadukkaita tukihenkilöitä, ja ennen kaikkea järjestää mahdollisuus menestyä oikeilla välineillä ja työkaluilla.
Menestykseen vaaditaan halu tehdä asioita oikein ja vaikka joka päivä ei ole paras päivä niin aina pitää pyrkiä parantamaan.

Jos tarvetta projektien ja vuosihuoltojen suunnitteluun ja toteutukseen niin siihen löytyy myös hyvä toimittaja:
FINREVES Oy. Suosittelen kokeilemaan jos haluat huippuammattilaisia työmaalle ja enemmän tehoa ja laatua seisakkitöihin.

Tehdään siis yhdessä hyvää sekä pelikentällä että työkentällä.
Välillä tuntuu että nykyajan projektielämä on viety aika ”hampaat irvessä” tekemiseksi joten samalla hyvä muistutus:
Asioita voi tehdä hyvin ja oikein myös hymyssä suin!
Meillä ainakin tehdään pilke silmä kulmassa töitä hyvin ja laadukkaasti. Kiitos kuuluu myös asiakkaille joiden kanssa voi töitä tehdä hymyssä suin yhteistyötä.
Oletko sinä yksi heistä? Ota rohkeasti yhteyttä!

Tsemppiä kaikille syksyyn sekä töihin että siviiliin.