Jaksaminen töissä ja vapaalla

Juotko sinä tarpeeksi vettä?

Olemme yrityksemme puolesta pyrkineet panostamaan henkilöstön hyvinvointiin ja jaksamiseen tukemalla kaikella tapaa liikunnallisia harrastuksia ja terveellisiä elämäntapoja, virkistystoimintaa unohtamatta.

Yrityksen filosofiana huolehtia että henkilöstöllä on asiat hyvin terveyden ja jaksamisen osalta, sekä varmistaa että myös koti-, ja perheasiat on kunnossa. Nämä ovat edellytykset että voi pitkässä juoksussa tehdä töitä laadukkaasti ja tehokkaasti hymyssä suin. Näillä eväillä asiakas saa työaikana ja perhe vapaalla parhaan mahdollisen henkilön käyttöönsä.

Reissutyötä kun tehdään niin nämä asiat vielä korostuvat. Harrastusmahdollisuudet on rajalliset. Lisäksi joutuu matkustamaan ja tekemään ylitöitä paljon, ja olemaan erossa perheestä joten nämä ovat henkisesti ja fyysisesti kuormittavia asioita.

Ihminen ei ole kone joten hyvä varmistaa että edellytykset hyvään työympäristöön ja elämään ovat olemassa. Yllättävän pitkään ihminenkin jaksaa ”ilman öljynvaihtoa” eli riittävää lepoa ja tukea, mutta riskinä on että kun jotain hajoaa niin tulee isompi remontti. Tätä mietitään etukäteen, ei jälkikäteen ja teemme kaikkemme ettei tätä tilannetta pääse syntymään. Yrityksen tehtävä ja vastuu on tähän panostaa johdon ja esimiesten osalta, työterveyshuolto hyvänä tukena.

Panostimme keväällä henkilöstön ja muutamien juonioriseurojen osalta hankkimalla 600kpl juomapulloja joita jaettu omalle henkilöstölle perheineen ja valituille junioriseuroille.

Harmittavasti tämä korona-aika sotkee suurelta osin harrastusmahdollisuudet niin aikuisilta kuin junioreilta. Mutta uskotaan parempaan ja toivotaan että syksyllä taas urheiluvuorot pamahtaa käyntiin uudella energialla ja sykkeellä!