Kategoriat
Yleinen

Hyviä kokemuksia ja palautteita säteilysuojelusta

Miten sinä suhtaudut säteilyyn?

Olen verrannut säteilyä usein korona-virukseen, koska niissä on paljon yhtäläisyyksiä ihmisten käyttäytymisen suhteen.

Se aiheuttaa ihmisestä riippuen erilaisia tunteita ja reaktioita.
Jotkut suhtautuu siihen hysteerisesti ja jotkut välinpitämättömästi. Itse näkisin että järkevää olisi jotain siitä väliltä.

Oma neuvo sekä säteilyyn että koronaan:
Tiedosta että se on nyt läsnä, halusit tai et. Kunnioita sitä ja välttele kaikin mahdollisin tavoin riskiä saada sitä, mutta elä lopeta elämistä koska elämä on nyt eikä ensi vuonna.

Meillä suhtaudutaan sekä koronaan että säteilyyn hyvin vakavasti ja huomioidaan turvallisuus ja asiaan kuuluvat vaatimukset.

Olemme saaneet tälle vuotta positiivista palautetta useammilta työmailta liittyen työturvallisuuteen ja säteilysuojeluun.

Viimeisimpänä työmaana meillä oli Stora Enso Kemin tehtailla kattilan RTG-kuvauksia. Tähän projektiin liittyen saimme positiivisen turvallisuushavainnon tehtaalta koska oli säteilysuojelu tehty poikkeuksellisen hyvin.

Näitä lisää! Tekijöille muistona hyvästä työstä tapojen mukaisesti 30e Intersportin lahjakortit. Tämä urheilukauppojen lahjakortti on meillä todettu hyväksi HSE- palkitsemistavaksi, kannustaa samalla liikuntaan ja terveyteen.

Koronan myötä tulossa vaikea syksy mutta kyllä tästä yhdessä selvitään, terveys ja jaksaminen edellä kun mennään niin hyvä tulee!