ETSIMME UUSIA NDT-TARKASTAJIA / WE ARE HIRING!

Etsimme NDT-tarkastajia!

Tähän varmasti moni vääräleuka ja asiakas ottaa näkökannan että onko hukassa tai aina niitä saakin hakea kissojen ja koirien kanssa työmaalta.

Mutta se sallittakoon, huumoria on monenlaista ja sitä saa ainakin meillä käyttää kun ei saa työnteko olla liian totista. Työt voi hoitaa hymyssä suin myös ammattilaidolla ja ilman pelkoa kertoa oma mielipiteensä.

Etsimme siis joukkoomme lisää NDT-tarkastajia eläköitymisten ja hyvien asiakaspalautteiden tuomien lisätilausten johdosta.

Perusluvilla olevat tai aloittelevat/perustarkastajat on palkkatasossa 3500-4500€/kk ja erikoisosaamista, enemmän kokemusta tai asiantuntemusta omaavat sekä asennus ja laatuvalvojat ovat palkkatasossa 4500-6000€/kk

Olemme kotimainen yksityinen joustava 40-hengen NDT-tarkastuksia ja oheispalveluja tarjoava yritys jonka arvomaailmaan kuuluu työntekijöiden kunnioitus ja ymmärrys että henkilöillä on muutakin elämää kuin työt.
Työntekijöiden terveys ja kotiasiat tulee olla etusijalla jotta voidaan tarjota mahdollisimman hyvää palvelua asiakkaille nyt ja myös tulevaisuudessa.

Työtä järjestämme pääsääntöisesti kotijalasta ja mahdolliset reissutyöt pyritään sopimaan hyvissä ajoin yhdessä työntekijän kanssa huomioiden tasapuolisuus ja kotiasiat.

Konttoreita meillä on lähes kaikilla alueille Suomessa ja uusien konttoreiden pystyyn laittaminen ei ole kynnys eikä ongelma jos sopivia henkilöitä löytyy.

Jos kiinnostuit niin laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: info@ndt-inspection.fi