Yrityksen taustaa

Yrityksen taustaa

NDT Inspection & Consulting Oy on perustettu vuonna 2003 tarkoituksena tarjota ainetta rikkomattomia testaus- ja tarkastuspalveluja sekä muita laatu- ja materiaalien testaukseen ja analysointiin liittyviä palveluja.

Laatu (QC/QA)-, työturvallisuus (HSE)- ja asennusvalvonta on myös kuulunut tarjottaviin palveluihin alusta alkaen.

Yrityksen toiminnan kehittyessä ja laajentuessa hyvien rekrytointien ja koulutusten avulla on myös laajennettu toimintaa projektien suunnitteluun ja johtamiseen, työnjohtoon, ja kokonaisuuksien hallintaan.

NDT-tarkastuksien osalta pystymme hoitamaan isojakin osakokonaisuuksia suunnittelusta raportointiin, vastaavista projekteista on useita tyytyväisiä asiakasreferenssejä.

Lisäksi oman palvelutarjonnan ja yhteistyöverkoston avulla voimme tarjota myös asiantuntijapalveluita, koulutuspalveluita sekä erilaisia tarkastuskohteiden puhdistuksia.

Yrityksen perustaja oli Pekka Mäntynen, jolla on vuosikymmenien kokemus NDT-alalta useista eri firmoista ja projekteista ympäri maailmaa.

Vuonna 2014 yrityksen operatiivinen johto siirtyi Jarno Penttilälle, joka jatkaa yrityksen kehittämistä.

Vuosina 1999-2010 Jarno toimi toimitusjohtajana Suomen NDT-Konsultit Oy:ssä, jonka Inspecta Oy osti vuonna 2011. Tämän jälkeen Jarno toimi tuotepäällikkönä Inspectassa ja siirtyi NDT Inspection & Consulting Oy:n palvelukseen 2014.

Yrityksen missiona on yksityisenä sertifioituna ja riippumattomana kotimaisena yrityksenä tarjota joustavaa ja kustannustehokasta palvelua asiakkaille, laadusta tinkimättä.

Tärkeänä arvona pidämme asiakkaan toiveita ja tyytyväisyyttä, työterveyttä ja turvallisuutta, ja laadukasta työn suorittamista ja raportointia.

Mottona  ”Laatu on osa turvallisuutta”