Juha Nousiainen

Työtehtävä:

NDT-tarkastaja

Koulutus / pätevyydet:

insinööri

SFS-EN ISO 9712 – 2

PT, MT, RT, UT, VT, ET

Kielitaito:

suomi, englanti

Toimipiste:

Vantaa

Työkokemus alalta:

12 vuotta

Olen työskennellyt alalla reilut 12 vuotta, ja vuosien mittaan kokemusta on kertynyt erilaisista kohteista. Pidän työtehtävistä, joissa voin auttaa asiakkaitani ratkaisemaan ongelmia ja soveltaa tarkastuksiin erilaisia tarkastusmenetelmiä ja -tekniikoita. Vuosien aikana olen työskennellyt myös kansainvälisissä projekteissa, joten myös englanninkielinen alan sanasto on tullut erittäin tutuksi.

NDT-tarkastajan työni on vaihtelevaa ja monipuolista. Työni puolesta näen paljon erilaisia työkohteita. Omaan työkuvaani kuuluu myös työyhteisön kouluttaminen, mikä tuo mukavaa vaihtelua tarkastajan työhön.

Parasta työssäni on ehdottomasti tyytyväiset asiakkaat. Minulle on tärkeää, että pystyn täyttämään asiakkaiden odotukset ja tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua.  Ammattiylpeyteen kuuluu ehdottomasti ammattitaidon kehittäminen, olen aidosti kiinnostunut ratkaisemaan asiakkaan ongelmia. Turvallisuus on meidän kaikkien käsissä.

Olen oppinut työni kautta erilaisia tarkastusmenetelmiä ja niiden soveltamista erilaisissa työkohteissa. Vuosien aikana erilaiset teollisuusympäristöt laitteineen ovat tulleet erittäin tutuksi. Tapaan työn kautta paljon erilaisia ihmisiä myös muista kulttuureista. Hyvät kommunikaatiotaidot ovat tärkeässä roolissa tarkastajan työssäni.

Huolehdin yleisestä turvallisuudesta noudattamalla sekä sisäisiä että asiakkaiden ohjeistuksia ja määräyksiä. Koen asiakaskohteissa tarpeelliseksi havainnoida mahdollisia riskitekijöitä, ja ilmoittaa niistä viiveettä. Pyrin huolehtimaan omasta jaksamisestani riittävällä levolla ja ulkoilulla.

Lopuksi haluan kiittää nykyisiä asiakkaita luottamuksesta vuosien aikana! Mikäli haluat tietää lisää yrityksemme tarjoamista palveluista, ota rohkeasti yhteyttä. Olen aina avoin uusille haasteille. Voin luvata, että tarjoamamme palvelu puhuu puolestaan!