Aleksandr Malmi

Työtehtävä:

NDT-tarkastaja

Koulutus / pätevyydet:

SFS-EN ISO 9712 – 2

PT, MT, RT, UT, VT

Kielitaito:

suomi, viro, venäjä

Toimipiste:

Vantaa

Työkokemus alalta:

3 ½ vuotta

Olen työskennellyt alalla 3 ½ vuotta. Vuosien aikana useat kohteet ja asiakkuudet ovat tulleet erittäin tutuksi. Kun aloitin NDT-tarkastajana, minulla ei ollut ennestään lainkaan kokemusta alasta. On ollut erittäin mielenkiintoista tutustua teollisuuden eri kohteisiin ja kouluttautua työn ohella. Jatkuva kouluttautuminen onkin hyvin tärkeää. Seuraavaksi tavoittelen köysipätevyyksien hankkimista.

NDT-tarkastajan työ on vaihtelevaa, mutta palkitsevaa. Lähes jokainen työpäivä on erilainen. Minulla ei ole rajoitteita työkohteiden suhteen, pystyn työskentelemään sujuvasti niin ahtaissa, kuin korkeissakin kohteissa. Laajasta kielitaidostani sekä hyvästä paineen- ja stressinsietokyvystäni on paljon hyötyä työssäni.

Työturvallisuus on suuressa roolissa NDT-tarkastajan työssä. Työkohteissa turvallisuuteen täytyy kiinnittää erityistä huomioita. Huolehdin yleisestä turvallisuudesta noudattamalla sekä sisäisiä että asiakkaiden ohjeistuksia ja määräyksiä. Koen, että turvallisuus alkaa omasta toiminnasta. NDT-tarkastajan työssä päivät ovat toisinaan pitkiä. Tarkastettavan kohteen laajuus saattaa muuttua työn aikana odotettua suuremmaksi.  Pyrin huolehtimaan omasta jaksamisestani vapaa-ajallani lepäämällä riittävästi.

Lopuksi haluan kiittää kaikkia asiakkaita! Osa teistä on tullut erittäin tutuksi, ja tuttuihin kohteisiinne on todella mukava tulla töihin, kerta toisensa jälkeen. Vanhat ja uudet asiakkaat, ottakaa rohkeasti yhteyttä! Если остались вопросы – пишите или звоните, по указанным  на сайте контактным данным.